Elin Kortner Lystad

Fysioterapeut, Idrettsfysioterapeut


Elin er en fysioterapeut med et glødende faglig engasjement. Hun har lang og bred erfaring etter over 25 år i faget. Tidligere jobbet som ledende fysioterapeut ved ortopedisk avdeling med veilederansvar for turnuskandidater og er fortsatt veileder for fysioterapeutstudenter.


Elin har bl.a. vært tilknyttet Langrennslandslaget senior herre/dame i 15 år, herre hockey elite, Molde Håndballklubb Elite og er nå engasjert i helseteamet til Molde Fotballklubb/ Akerakademiet, med ansvar for damefotballen. Hun samarbeider tett med Olympiatoppen og Topp-idrettssenteret, samt den lokale idrettskretsen i Møre og Romsdal. Hun holder treningsgrupper i sal og i treningssenteret og utfører løpsanalyser og RTP-testing. Elin holder også kurs og foredrag. 


Elin er en av få i regionen med fordypning i bekkenbunnsproblematikk.


Elin er tilknyttet Idrettens Helsenettverk


E-post: elin@moldeidrettsklinikk.no

Øyvind Try Leiner

Fysioterapeut, Kognitiv terapeut


Øyvind har vært fysioterapeut siden 2006.


Han har vært ved ortopedisk og medisinsk avdeling på Akershus Univeristetssykehus, med ansvar for skuldergrupper.


Han har jobbet med alt fra toppidrett til langvarig smerteproblematikk, depresjon, overvekt, kvinnehelse,  ortopedi, nevrologi og bedriftshelse.  Med videreutdanning innen manuelle behandlingsteknikker, nålebehandling, medisinsk treningsterapi og motiverende samtale, kan han gi deg god hjelp med dine utfordringer. Han har også bakgrunn som eliteseriespiller i basketball. Undersøkelse og behandling tar alltid utgangspunkt i dine ressurser, forutsetninger, ønsker og mål. 


Øyvind er også kognitiv terapeut. Han jobber med angst, depresjon, insomni andre psykiske lidelser. 


Øyvind er ukentlig gjest i Morgenshowet på Radio 1FM for å snakke om helserelaterte spørsmål, og tilbyr også kurs og foredrag. 


E-post: oyvind@moldeidrettsklinikk.no

Sigurd Eriksen Vatne

Manuellterapeut, fysioterapeut


Sigurd har bred kompetanse innen undersøkelse, behandling og rehabilitering av nerve-, muskel- og skjelettplager og idrettsskader. Sigurd har videreutdanning i rehabilitering, og en mastergrad i klinisk manuellterapi. Som manuellterapeut er man primærkontakt, spesialist på muskel- og skjelett og kan sykmelde samt henvise til legespesialister og radiologiske undersøkelser (røntgen, MR m.m.) ved behov.


Ved konsultasjon blir det lagt vekt på god kommunikasjon og en grundig undersøkelse. Behandlingen kombinerer aktiv rehabilitering med bruk av manuelle teknikker, trykkbølge eller nåler ved behov.  


Sigurd har avtale med alle norske forsikringsselskap og er godkjent AktivA-terapeut (Aktiv med Artrose).


E-post: sigurd@moldeidrettsklinikk.no

Anette Stranden

Sekretær


Vårt sentralbord er åpent mandag, tirsdag og torsdag fra 08.30 til 14.30. Der vi du få hyggelig hjelp og bistand fra vår svært dyktige sekretær.